Murad

Bij Maison Megan werken wij met het Amerikaanse doktersmerk Murad. Dit merk is ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad. Hij begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en ook innerlijke verzorgingsformule omdat hij zijn patiënten wilde helpen. Hij is begonnen met drie thema’s voor een gezonde huid.

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken, maar belangrijker nog: dat de huid water kan vast houden.

Ontstekingsremmers: deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht en ook gekalmeerd.

Antioxidanten: de antioxidanten zorgen ervoor dat de huid een bescherming krijgt tegen cel beschadiging.

Alle producten van Dr. Murad zijn gebaseerd op bovenstaande ingrediënten. De bovenstaande punten zijn nu wereldwijd bekend als ‘HET Murad Recept‘.

 

Waarom Murad?

Dr. Murad deed onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en ook de huid kwetsbaarder wordt voor ziektes en veroudering. Hierin ontdekte hij dat alle huidverouderingen een overeenkomst hebben: het verlies van haar cellulaire kracht. Deze onderzoeken hebben geleid naar de welbekende Inclusive Health levensstijl van Murad. Hierbij worden de cellen beschermd, zodat er sterke nieuwe cellen opgebouwd kunnen worden. Wanneer iemand zich volledig houdt aan de Inclusive Health levensstijl en ook de producten van Murad gebruikt, zal hij/zij een jongere versie van zichzelf creëren. Dit noemt Dr. Murad: ‘Youth Building’. Het overtreft andere simpele anti-aging strategieën en bereikt een huid met een jeugdige uitstraling en betere gezondheid.